Fizetési megoldás
Szavazás
Próbáltad már a panarom termékeket?
igen, és meg voltam vele elégedve
nem, de ki fogom...
igen, de nem voltam vele megelégedve
nem érdekel
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Asztali víztisztító - FSCNT - GAC betéttel

-12%
Raktárkészlet: 1 db
Asztali víztisztító - FSCNT - GAC betéttel
9 970 Ft
Akció: 8 823 Ft
A berendezés egylépcsős szűrési technológiával, krómozott csapteleppel kerül forgalmazásba. Egyszerűen és gyorsan fel- és leszerelhető bárki által. Utazáskor, nyaraláskor is praktikus!
 • Asztali víztisztító, vízszűrő:
  Helyigénye kicsi, a pulton, a mosogató mellett kis helyet foglal el. Alacsony vételi ár és kedvező karbantartási költség (szűrő csere) jellemzi. Az ún. útváltó csapnak köszönhetően nem kell fel-le szerelgetni a berendezést a csaptelepről, ha mosogatáshoz szűretlen vizet szeretnénk használni.

  Műszaki jellemzői:
  Szűrőház: 10" műanyag, átlátszó
  Aktív szén szűrőbetét
  Szűrőbetét kapacitása: max. 10.000 liter
  Maximális teljesítmény: 6 liter/perc
  Méretei, magasság: 33 cm, átmérő: 12,5 cm
  Súlya: 1,3 kg
  Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar
  Útváltó csap: fém
  Tisztavíz csaptelep: krómozott, fém
  Maximális működési hőmérséklet: 45°C

  Egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve rákötjük a konyhai csapunkra az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelepről a szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a fehér vezeték végén lévő útváltó csapot.

  A szűrő leírása:
  Az aktívszén az ivóvíz minőségét javítja, 95-97%-ban eltávolítja a vízben található klórt, rákkeltő vegyületeket, szerves anyagokat, valamint kellemesebbé teszi a víz ízét és illatát. Ahogy a szűrő telítődik, egyre kevesebb oldószer szűrésére alkalmas, így hatásának csökkenése után cseréje ajánlott.

  Az aktív szén:
  A szerves anyagok elszenesítésével előállított olyan műszén, amely a gázokat, gőzöket, oldott anyagokat, vagy kolloid méretű részecskéket a felületén jó hatásfokkal megköti. Az adszorpcióképesség fokozásához a szenet (pl. termikus vagy kémiai kezeléssel) aktiválják. Az aktívszén használatára számos légtisztítási, (pl. oIdószergőzök eltávolítása) és szennyvíztisztítási, (pl. szerves szennyezőanyagok eltávolítása), illetve szennyezőanyag visszanyerési eljárás épül. Használják színező, mérgező, ízrontó stb. anyagok megkötésére, gázálarcbetétek töltésére is.

  A víztisztító karbantartása:
  Igénybevételtől függően 3-6 havonta szükséges a szűrőbetétet cserélni, és a csészét alaposan elmosni. Vízkő lerakódás esetén, az új betét behelyezése elött, alapos ecetes tisztítás majd öblítés javasolt!

  Javassolt cserebetét az asztali vízszűrőhöz:
  GAC - Aktív szénszűrő 10"
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  VT-FSCNT1
  Tömeg
  1,5 kg/db
  A vásárlás után járó pontok
  10 Ft
Webáruház készítés