Elsősegély csepp - Bach virágterápia - Bio - 10ml - Aradinora

-35%
Elsősegély csepp - Bach virágterápia - Bio - 10ml - Aradinora
3 084 Ft
1 999 Ft
A csepp testi-lelki krízis állapotban nyújt azonnali segítséget. A bevétel után kb. 1 perccel már kifejti harmonizáló hatását.
Felrázza a szunnyadóban levő életerőket, felkészítve testünket, lelkünket, hogy megküzdjön a stresszhelyzettel. Jó, ha mindig van nálunk egy kis üveggel.

- Segít, ha feldúltak vagyunk egy családi veszekedés után.
- Segít, ha kellemetlen esemény előtt állunk- vizsga, nyilvános beszéd, állásinterjú, fellépés.
- Segít ijedtség, váratlan stressz, munkahelyi nagy stressz esetén.
- Segít, rovarcsípés, migrén, menstruációs görcsök, szívroham, műtétek előtt, után, balesetek esetén. (A termék nem helyettesíti az orvosi segítséget, konzultáljon háziorvosával!!!)

Hosszan tartó szedése nem javasolt!

Ha akkut nem oldódó problémáról van szó, érdemes egyéni virágkeveréket alkalmazni. Az egyéni virágkeveréket bach virágterapeutával közösen, egy segítő beszélgetés után lehet készíteni.
Részletek
Ellentétben a homeopátiás szerekkel, a Bach-virágoknál az adagolás veszélytelenül alkalmazható egyénre szabottan.

Klasszikus szabványadagolás a vizespohár módszernél: naponta 2 csepp koncentrátumos üvegből (pipettás) egy pohár vízbe,
a csepegtetőüvegből: naponta 4x 4 csepp közvetlenül a nyelvre.

Emelt adagolás:
A Bach-virágterápia elkezdésekor sokszor előfordul, hogy a keveréket sokkal gyakrabban kívánjuk bevenni. Például több vizespohárral meginni vagy naponta akár 15x 4 cseppet is bevenni az üvegből. Engedjünk az ilyenintuitív kívánságoknak. Ez a terápiában gyakran áttörést hoz. A tapasztala-
tok szerint kb. 7 nap után az ember magától visszatér a szabványadagoláshoz.

Csökkentett adagolás:
Kevesen vannak, akik ritkábban kívánják szedni a cseppeket. Ak i tapasztalatból tudja magáról, hogy a homeopátiás vagy a természetgyógyászati szerekből kevesebbet visel el, mint mások, az a Bach-cseppek bevételét is óvatosan kezdje. Lassan emelje az adagot napi egy cseppről 3x 3 cseppre.

Adagolás gyermekek számára:
Beigazolódott, hogy maguk a gyerekek világosan értésünkre adják, hogy a szabványadagolást emelni vagy csökkenteni akarják. A szülők pontosan iga-
zodjanak ehhez.

A Rescue (vészcsepp) adagolása:
A koncentrátumos üvegből tegyünk négy cseppet egy kis pohár vízbe vagy más italba (gyümölcslé, tea, sör), és körülbelül tíz perc alatt, apró kortyok-
ban fogyasszuk el. H a a kívánt hatás mé g nem következett be, készítsünk magunknak egy másik pohárral.

Ha nincs kéznél semmiféle folyadék, a Rescue közvetlenül is rácseppenthető az ajkakra, a fogínyre, a halántékra, a csuklóra, a könyökhajlatba, a szívtájékra, a pajzsmirigyre.

Ha akkut nem oldódó problémáról van szó, érdemes egyéni virágkeveréket alkalmazni. Az egyéni virágkeveréket bach virágterapeutával közösen, egy segítő beszélgetés után lehet készíteni.

- 10ml
- Aradinora
Adatok
Cikkszám
BACH_018
Tömeg
120 g/db
A vásárlás után járó pontok
40 Ft
Hasonló termékek
Vélemények