Guard légszűrő - Fehér - Airbi

Guard légszűrő - Fehér - Airbi
Guard légszűrő - Fehér - Airbi
Guard légszűrő - Fehér - Airbi
Guard légszűrő - Fehér - Airbi
44 990 Ft
AIRBI GUARD - OTTHONOD LEVEGŐJÉNEK ŐRE

A GUARD három lépcsős szűrő rendszerrel, időzítővel és automata üzemmóddal.

Az alig negyven centiméter magas, hengeres alakú légtisztító 360°-os szűrője a készülék körül minden irányból magához szívja a szennyezett levegőt, hogy az megtisztítás után a készülék tetején távozzon. A tisztítás első lépcsője egy előszűrő, ami megállítja a nagyobb szennyeződéseket és porszívóval is megtisztítható. Ez a szűrés olcsóbb üzemeltetést tesz lehetővé. A második lépcső egy aktív szén szűrő, ami a szagok megállítására szolgál. A harmadik lépcső egy valódi, nagy hatékonyságú HEPA szűrő, ami a házi por mellett megfogja a polleneket és más egészen apró szennyező anyagokat is, egészen 0,1µm méretig.
Részletek
A GUARD rendelkezik időzítő programokkal, amik 2, 4 vagy 8 óra elteltével leállítják a szívómotor működését. Emellett pedig a készülék rendelkezik beépített levegő minőség figyelővel, ami automata üzemmódban a ventilátor fordulatszámát, vagyis a szűrőteljesítményt szabályozza. Ha romlik a levegő minősége, a készülék magasabb teljesítményre kapcsol, ha pedig a levegő ismét tiszta, a gép minimálisra csökkenti a ventilátor fordulatszámát, ezzel szinte teljesen némává varázsolva a működést.

A készülék jelzőfénye tompítható, így az bátran használható éjszaka, hálószobában is. Ilyenkor érdemes a készüléket egyúttal a legkisebb fokozatra állítani, hiszen az éjszaka nyugalmában nem kell váratlanul megnövekvő levegőszennyezettségre számítani.

A GUARD kis mérete és súlya miatt ideális lehet annak is, aki egyetlen légtisztítót szeretne használni, azt hordozva hol a konyhában, hol a dolgozó vagy hálószobában üzemeltetve.

Előszűrő: megfogja a nagyobb szennyeződéseket. Ez a szűrő porszívóval tisztítható, így a készülék teljes élettartamára szól.
Aktív szén szűrő: magába zárja a szagokat.
H13 osztályú HEPA szűrő: nagy hatékonyságú szűrő, ami 0,1µm méretű szennyeződéseket is képes megállítani. Így nem csak a közönséges házipor, de a pollenek és akár gomba spórák ellen is hatékony.
- Anyag: ABS + PP

MŰSZAKI ADATOK
Teljesítményfelvétel: 23 W
Légáram: maximum 120 m3
Zajszint: < 55 dB
Súly: 2 kg
Méretek: 195 x 195 x 388 mm
Ajánlott szoba méret: elgfeljebb 16 m2
Szín: fehér
Adatok
Vonalkód
8 594 162 600 472
Cikkszám
filt_Guard_wh_Airbi
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
50 Ft
Hasonló termékek
Vélemények