Gyerek kártya csomag - Panarom

-10%
Gyerek kártya csomag - Panarom
18 390 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

16 597 Ft
Gyerek kártya csomag - Panarom

Pozitív erőt és megerősítéseket adó kártyaszett gyerekeknek Leo varázsolajjal a testi és lelki egyensúlyért.
Részletek
Gyerek kártya csomag - Panarom

A kártyacsomagban olyan megerősítések és gondolatok kapnak teret, melyeket bárcsak mindannyian gyerekkorunktól hallottuk volna a hozzánk közelálló, életünket formáló személyektől.

A pozitív megerősítések használata nagy erőt, hitet és bizalmat ad nekünk egész életünkre vonatkozóan.

Megértjük, hogy képesek vagyunk bármilyen élethelyzetben helytállni és megtalálni magunkban az erőforrásainkat.

Bízom benne, hogy ez a kártyacsomag eszközt nyújt nekünk, szülőknek gyermekeinket önelfogadásra és önszeretetre tanítani, és minket felnőtteket is segít a bennünk élő gyermek gyógyításában.

A kártyacsomagban található útmutató támogat minket, szülőket a kártya használatában gyermekünk életkorának megfelelően.

Szeretettel és az emberiségbe vetett végtelen hittel készült.

A kártyaszett nagyszerű párosítás Leo varázsolajjal, hogy hozzájáruljon gyermekünk mind testi, mind lelki stabilitásához:
A alkalmazásánál mindig fontos momentum volt, hogy masszírozás közben elhangozzanak pozitív megerősítések a gyermek felé, így ő össze fogja kötni az illatot a pozitív gondolatokkal. Ebben lehetnek segítségre a Gyerekkártyák - olvasd fel őket, mutasd meg a rajzokat a gyermekednek, miközben gyöngéd mozdulatokkal masszírozd át a mellkasát és hátát a Leo varázsolajjal.

A csomag tartalma:
- Leo varázsolaja (30 ml)
- Pozitív erőt és megerősítéseket adó kártyaszett gyerekeknek

Az olajkeverék természetes összetevőinek köszönhetően nyugtatóan, regenerálóan hat a bőrre, hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez. A bőr szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, sokszor jelezheti annak normálistól eltérő, csökkent működését.

ALKALMAZÁSA
Naponta egyszer 6-6 cseppet kenjen a mellkas és a hát területére reggelenként és gyöngéd mozdulatokkal masszírozza be a gyermek bőrébe. Ezt ismételjük 5 napon át, majd hagyjunk 2 nap szünetet.

FIGYELMEZTETÉS
Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység esetén használata nem ajánlott. Használata 6 hónapos kor után ajánlott! TÁROLÁS Gyermekek elől elzárva, száraz helyen, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25˚C -on tárolandó. Nem fagyasztható!

FŐBB ÖSSZETEVŐI
prunus armeniaca, simmondsia chinensis, citrus bergamia, commiphora molmol, aniba rosaedora, santalum album, eucalyptus radiata, chamaemelum nobile
Adatok
Cikkszám
13100190001
Tömeg
250 g/db
A vásárlás után járó pontok
100 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!