Home Office csomag - Panarom

-5%
Home Office csomag - Panarom
18 125 Ft
17 261 Ft
100% tiszta és bevizsgált kemotípusú illóolajokból készült termékek!

Hogy jobban menjen a munka

Részletek
100% tiszta és bevizsgált kemotípusú illóolajokból készült termékek!

Rendkívüli helyzetben rendkívüli csomagot készítettünk számodra. Az otthoni munka új kihívások elé állít mindannyiunkat. Ezért a csomagban helyet kaptak az erősítő, energetiázáló illóolajaink éppúgy, mint a nyugalmat adó keverékeink.

Íme a főszereplők:
- Fény esszencia 10 ml: a nagy nyugalmat adó illatkeverékünk
- Fehér esszencia 10 ml: amiben csupa olyan illóolaj van, ami a népi megfigyelések szerint éberen tartja a szervezet védekező rendszerét, felfrissít, energiát ad és oldja a szorongást.
- Mindentudó: Az igazi frissítő. A keveréknek a szicíliai citrom adja az alapját, ez friss atmoszférát, valamint védelmet ad minden kórokozóval szemben. Az eukaliptusz nyitottá és kíváncsivá varázsol. Segíti az otthoni koncentrációt, hogy ne érezd magad egyedül.
- Balance 50 ml: A masszázsolaj egyedi növényi összetevőinek és a hidegen sajtolt olajoknak köszönhetően stimulálja a bőrsejteket és védi a bőrt, továbbá hozzájárul a bőrfunkciók optimális működéséhez.

Hogyan használhatod?

1. Fény esszencia (fényérzékenyít, ne napozz vele!!)– egy cseppet cseppents a tenyeredbe és mélyen lélegezd be kilencszer egymás után.
A belégzésnél mondd ki magadban: béke
A kilégzésnél mondd ki magadban: nyugalom

2. Fehér esszencia
Erősítés, lendület - Naponta kétszer dörzsöld be magad vele. Reggel és este. 3-3 cseppet a mellkasra és a gerinc mentén dörzsölj be és adj hozzá 3-3 csepp zöld esszenciát. A tenyeredből pedig mélyen lélegezd be az illatot úgy, hogy a tüdőd megteljen a jótékony aromamolekulákkal.
Szorongás oldása – egy cseppet cseppents a tenyeredbe és mélyen lélegezd be az illatot egymás után 9-szer.
A belégzésnél mondd ki magadban: erő
A kilégzésnél mondd ki magadban: elengedés
Védelem erősítés – Ha kilépsz az utcára, akkor mindig használj maszkot. Javasoljuk, hogy a maszkba közvetlenül, vagy vattakorongra cseppents egy-két csepp Fehér esszenciát, hogy a levegőt az illóolajon át lélegezd be.
Párologtatás – akár párologtathatod is a Fehér esszenciát, mert rendkívül hatékonyan frissíti és tisztítja a levegőt. 8-10 csepp diffúzorba vagy párologtatóba.
Fürdő – A Fehér esszencia kiváló fürdővízhez is. 10-15 cseppet csepegtess 2-3 evőkanál tengerisóhoz és add hozzá a kád vízhez. Merülj el benne és élvezd legalább 20 percen át.

3. Mindentudó illóolajkeverék -
A levegő frissítésére, energetizálására és tisztítására. Diffúzorba vagy párologtatóba 8-10 cseppet a tér nagyságától függően.

4. Balance olajkeverék -
15 cseppet dörzsölj be a mellkas és a hát területére este lefekvés előtt és igyál meg egy finom herba teát, hogy erősítsd az ellenállóképsségedet.
Adatok
Cikkszám
PCsom_HO
Tömeg
250 g/db
A vásárlás után járó pontok
100 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények