Mosogatógép gél koncentrátum - Faith in Nature

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Mosogatógép gél koncentrátum - Faith in Nature
1 990 Ft
1 690 Ft
Faith in Nature - Clear Spring Mosogatógép gél koncentrátum (500ml)

A megújult koncentrátum gazdaságos és környezetbarát megoldás, mely kb. 30 mosogatáshoz elegendő. A tálakat, az üvegpoharakat és az evőeszközöket is csillogóan tisztává változtatja.

A termék nem tartalmaz foszfátokat, parabéneket (kőolaj származékokat), mesterséges tartósítószereket, színezéket és illatanyagokat. Teljes mértékben lebomlik a környezetben. A gél növényi anyagokból került kivonásra.

Kiszerelés: 500 ml / 5L
Részletek
A megújult mosogatógép gél koncentrátum kiválóan kezeli a zsíros lerakódásokat. Kitűnően oldja a zsírt és a szennyeződéseket.

Használati útmutató:
Távolítsa el az étel maradványokat, és öblítse le az erősen szennyezett tálakat, étkészletet. Olvassa el a mosogatógép gyártója által ajánlott használati útmutatót, majd öntse a gélt a gép tároló részébe.

Átlagos vízkeménység mellett használjon 17 ml gélt a mosogatáshoz (1 evőkanálnyi = 20 ml gél). Erőteljesen szennyezett edények, illetve keményebb víz esetén használjon akár 50%-kal több gélt is.

A termék ne érintkezzen érzékeny vagy irritált bőrfelülettel. Használat után rögtön zárja le a gélt és mosson kezet. Ha a flakon alján üledék keletkezne a benne lévő természetes anyagoknak köszönhetően, akkor rázza fel a flakont, mielőtt elkezdené használni a terméket.
E termék öblítőt nem tartalmaz.
Adatok
Cikkszám
FIN-GEL500ML
Tömeg
600 g/db
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Vélemények