Wellos mosógolyó

-12%
Wellos mosógolyó
7 790 Ft
6 893 Ft
A mosógolyó egy tudományosan kifejlesztett eszköz, mely 4 féle természetes kerámiából és 3000 Gauss erősségű mágnesből áll.

A mosás során az alkotóelemek egymással reakcióba lépnek, és átalakítják a víz struktúráját (lággyá teszik a vizet és semlegesíti a klórt), illetve kiválóan megtisztítják és antibakteriális hatásuknak köszönhetően fertőtlenítik is a ruhákat.
Részletek
Wellos mosógolyó.

A termék teljesen környezetbarát. Vegyszermentes. Nincsenek „mellék termékei”, melyek károsítanák a környezetet. A termék hipoallergén, érzékeny bőrűek is bátran használhatják.

A mosógolyó hozzájárul a mosópor által okozott irritációk megszüntetéséhez. Azáltal, hogy semlegesíti a klórt, nem színezi el a ruhákat és nem okoz a ruhaanyagban oxidációt, melynek hatására a ruhák hosszan megtartják a színüket. A mosógolyó megszünteti a penészt és a kórokozó baktériumokat, melyek a kellemetlen szagokért és a „nem-tiszta” érzésért felelősek.

A mosógolyóhoz nem szükséges fehérítőt adni. Segítségével a durva szennyeződéseket (pl. pörkölt foltot) is képes lesz eltávolítani a ruhákból.

Nagyon gazdaságos! Egy mosógolyó élettartama 1000 mosás. (Egy átlagos családban, ahol heti 5x mosnak ez kb. 3.5 évig elég.)
Adatok
Cikkszám
Well_Msg
Tömeg
300 g/db
A vásárlás után járó pontok
15 Ft
Vélemények