Zuhanyrózsához - Szén és KDF szűrőbetét - Aquafilter

-8%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Zuhanyrózsához - Szén és KDF szűrőbetét - Aquafilter
3 250 Ft
2 990 Ft
A KDF szűrő eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből, valamint meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását.

A csomag 2db betétet tartalmaz!
Részletek
A KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

A zuhanyszűrő két rétegből tevődik össze:
1) A KDF szűrőből, mely egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (mint arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőr szárazságot és különböző bőr irritációkat okozhatnak.
2) Aktív szénszűrőből, mely segít eltávolítani az elszíneződést okozó anyagokat (homokot, iszapot), elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat, és nem utolsó sorban megszünteti a víz kellemetlen szagát és ízét.

Max. hőmérséklet: 80 oC
A szűrő kapacitása: Kb. 2500-3000 L

A zuhanyszűrő betétet 3 havonta célszerű cserélni (átlag 4 tagú családnál).

FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Felszerelés és/vagy szűrőcsere után az első 8-10 liter átengedett víz sötét színű lehet a benne lévő aktív szén hatására. Ez a jelenség teljesen természetes, azonban a későbbiek során nem szabad előfordulnia! (Kivétel ha víztelenítjük)

Adatok
Cikkszám
VTB-FCSH-56
Tömeg
500 g/db
A vásárlás után járó pontok
50 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények