Züm-Züm csomag - Panarom

Züm-Züm csomag - Panarom
10 990 Ft
Züm-Züm csomag - Panarom - Szezonális termék

Szúnyogcsípések ellen és után

1db - Züm-züm gél - 50ml
1db - Züm-züm test és térpermet - 50ml
1db - Jávai citronella - 30ml
Panarom vászon laptáska
Részletek

Züm-Züm csomag - Panarom - Szezonális termék

 

Neked állítottuk össze a Züm-züm csomagot, hogy a pihenés ne a zavaró zümmögésről vagy a viszkető pöttyökről szóljon. A csomagban található a Züm-züm hűsítő gél jó szolgálatot tesz szúnyogcsípések előtt és után egyaránt, valamint a benne lévő illóolajok miatt a népi megfigyelések alapján a kullancsok is messzire elkerülik. A friss citrusos illatú Jávai citronella illóolaját párologtatóba téve messzire kerülik a szúnyogok és egyéb rovarok. + AJÁNDÉK Panarom vászon laptáskával!*

 

A CSOMAG TARTALMA:

Züm-züm test- és térpermet

Természetes összetevőkből álló szúnyogriasztó permet, mely hatékonyan alkalmazható szúnyogcsípések megelőzésére. Gyerekeknek és felnőtteknek egyeránt kiváló. A benne található növényi összetevők kémiai tulajdonságaiknak köszönhetően segítenek a szúnyogok és kullancsok távoltartásában, de csökkentik a csípés okozta irritációt is.

ALKAMAZÁSA

Permetezd az érintett bőrfelületre, majd a kezeddel oszlasd el egyenletesen. Alkalmazása szükség szerint ismételhető. Ne permetezd közvetlenül az arcbőrre, a tenyeredből vidd fel az arcodra a szem és száj környékét szabadon hagyva. Levegőbe vagy textíliákra is permetezhető. Szövetekre való alkalmazás előtt végezz próbát egy kevéssé látható, kis felületen!

3 hónapos kortól használható.

 

Züm-züm gél

Természetes szúnyogriasztó gél, amely kiválóan alkalmazható szúnyogcsípés kezelésére és megelőzésére. A Panarom Züm-Züm szúnyogriasztó gél gyerekeknek is kiváló, természetes összetevőinek köszönhetően. A benne található geránium- és ciromcirok illóolajok a népi megfigyelések alapján segítenek a szúnyogok és kullancsok távoltartásában. A benne lévő vietnámi eukaliptusz csökkenti a csípés okozta irritációt is.

NATURIX minősítéssel rendelkező termék

ALKALMZÁSA
Vékonyan kend be az érintett bőrfelületet. A maximális hatás elérése érdekében a bekenést szükség szerint, rendszeresen ismételni szükséges.

FŐBB ÖSSZETEVŐI
atlasz cédrus, geránium, citromcirok, vietnámi eukaliptusz, bazsalikom, szegfűszeg

3 hónapos kortól használható

 

Jávai citronella illóolaj párologtatáshoz (Cymbopogon winterianus)

Kellemes és friss illatú szúnyog- és rovarriasztó illóolaj. Gyerekek mellett, 0 hónapos kortól használható.

ALKALMAZÁSA
Cseppentsen 4-8 cseppet a párologtató vízzel teli részébe. A párologtatót ne hagyja felügyelet nélkül!

ELLENJAVALLAT
Nincs.

 

Természetes összetevői miatt a termék illata és színe enyhén változhat. A keverék opálossága vagy üledék megjelenése nem jelent minőségi hibát.
Térillatosításra szánt illóolajaink és keverékeink termékkategóriájára a vegyi árukra vonatkozó európai uniós előírásokat kell alkalmazni, ezért ezeknek megfelelően láttuk el őket a csomagoláson látható figyelmeztető jelölésekkel. A termékekben felhasznált illóolajok megegyeznek a Panarom többi termékében található olajokkal.

Adatok
Cikkszám
13200240001
Tömeg
50 g/db
A vásárlás után járó pontok
50 Ft
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!