Arktisz Jód kapszula - 80db - Freyagena Balance

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Arktisz Jód kapszula - 80db - Freyagena Balance
4 890 Ft
Arktisz Jód kapszula - 80db - Freyagena Balance

A barna alga hozzájárulhat az anyagcsere serkentéséhez, elősegítheti a fogyókúrát, segíthet a haj, bőr és köröm szépségének megőrzésében, a fáradékonyság és fázékonyság csökkentésében.
Szerves jódforrás, amely közvetetten szabályozza a pajzsmirigy működését, hozzájárulhat az energiaszint növeléséhez.
Részletek
Arktisz Jód kapszula - 80db - Freyagena Balance

Freyagena Arktisz jód kapszula
AzAvaloMedica Arktisz Jód terméke kiemelkedő fucoidan (tengeri barnamoszat kivonat) tartalommal rendelkezik, az északi sarkkör emberi beavatkozástól mentes tengereiben őshonos barnamoszatból készül, kiváló minőségű európai forrásból, adalékok nélkül, igen értékes élelmi rosttal amixiloligoszacharidok és gumiarábikum.

Az Arktisz jód természetes jódforrás, amit az emberi szervezet teljes mértékben képes felismerni és különféleképpen hasznosítani.

Teljes értékű alap- és tápanyag – semmi sincs hozzáadva vagy elvéve belőle.

Jótékony tulajdonságai:

Fenntartható módon, vadon begyűjtött a Brit-szigetek és az ennél északabbra fekvő régiók térségeiből.
Kíméletesen levegőn szárított.
Igazoltan környezeti szennyezéstől mentes (európai aranysztenderd).
Hivatalosan biominősített és biodinamikus gazdálkodásnak is megfelelő forrás.
Bizonyos vitamin és ásványi anyag termékektől eltérően, ez a barna moszat készítmény tiszta és természetes, teljes értékű funkcionális “étel”, amely tartalmazza a tökéletes biológiai hasznosuláshoz szükséges összes kofaktor-tápanyagot és más mikrotápanyagokat is.
Sztandardizált kapszulás jódtermék.
Az alapanyag egyfajta sekély vízi, tengeri barnamoszatok keverék (például a kelp vagy kombu nevű mélytengeri algával ellentétben), nincs túl magas jódtartalma, így rendszeresen fogyasztható, bizonyos konkrét egészségügyi problémák esetén nagyobb mennyiségben is.
Csak a friss, vadon élő növényeket gyűjtik be, tisztítják és szárítják meg, majd azonnal megőrlik, mikronizálják vagy pürésítik őket, hogy kényelmes és könnyen emészthető formulákat kapjunk.
Azt a sekély vízi tengeri moszatot választottuk, amelyet – több ezer tengeri élőlénnyel egyetemben – a világ tápanyagokban leggazdagabb üledéke táplál.
Kristálytiszta vízben szüretelik az algákat, úgy, hogy újra tudjanak nőni. Kizárólag élő növényeket gyűjtenek be, víz tetején úszó, partra sodort, gyökeres növényeket nem, így homok vagy kis halak, rákok sem kerülhetnek bele.
A fenntarthatóság elveit figyelembe vevő, vadon begyűjtött, biominősített Arktisz jód alapanyagául szolgáló moszatok kitermeléséhez nem használnak fosszilis tüzelőanyagokat.
AzArktisz jód alapanyagául szolgáló moszatok szennyező anyagoktól, toxikus nehézfémektől, mikrobiális patogénektől, sugárzástól, GMO-, búza-, glutén-, tejtermék és egyéb közismert allergénektől mentesek.
A xiloligoszacharidokprebiotikumként hatnak, ráadásul igen szelektíven táplálják az emésztőrendszerben található jótékony baktériumokat, mint például a bifidobaktériumok és a laktobacillusok. Számos klinikai vizsgálatot végeztek már, amelyek különféle egészségügyi előnyökről számoltak be, ideértve a vércukor- és vérzsírszintek javulását, az emésztőrendszer egészségügyi előnyeit – kifejezetten kecsegtető módon hasmenések esetében -, valamint az immunmarkerek pozitív irányú változásait. Reménykeltőek az eredmények konkrétan IBS és IBD esetében is.

Barna alga
Különlegessége, hogy ötvözi az állati és növényi fehérjék tulajdonságait, így az emberi szervezet számára kiváló tápanyagforrás. Könnyen emészthető, és szinte az összes létfontosságú vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmazza. A barna alga fogyasztását leginkább a benne felhalmozott szerves kötésű jód miatt ajánlják, amely szükséges a pajzsmirigy egészséges működéséhez. Méregtelenítő és testsúlycsökkentő kúráknál szintén hasznos, mert természetes lúgosító, kivezeti a felgyülemlett salakanyagokat, megköti a mérgező nehézfémeket, emellett gyorsítja az anyagcserét, és gátolja a zsírlerakódást.

Ajánlott napi mennyiség:
1×1 kapszula, étkezéssel a délelőtti órákban.
Adatok
Vonalkód
5 999 860 312 048
Cikkszám
LZ-FRyGn_18-80
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
49 Ft
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!