CN-X Lacto7 kapszula - 60db - Freyagena Balance

CN-X Lacto7 kapszula - 60db - Freyagena Balance
7 690 Ft
CN-X Lacto7 kapszula - 60db - Freyagena Balance

D-Laktát mentes probiotikum készítmény. Érzékeny emésztőrendszer számára, magnézium-maláttal. Minden egyes kapszulája 18,5 milliárd jótékony baktériumot tartalmaz.
A probiotikumok segíthetnek a bélflóra egyensúlyának fenntartásában, az emésztőrendszer egészséges működésében, a bél komfort érzésének és a laktóz tolerancia javításában. Jótékony hatással lehetnek a szervezet ellenálló képességére, az immunrendszer működésére.
Részletek
CN-X Lacto7 kapszula - 60db - Freyagena Balance

Freyagena CN-X Lacto 7 probiotikum kapszula
A Freyagena Balance RX-N LACTO 7 készítmény minden egyes kapszulája 18,5 milliárd jótékony baktériumot tartalmaz, az érzékeny emésztőrendszer számára is megfelelő választás.

D-Laktát mentes készítmény. Érzékeny emésztőrendszer számára, magnézium-maláttal.

Lactococcus Lactis-sal és L.Rhamnosus GG-vel és még 5 féle probiotikus Lactobacillus baktériumtörzzsel (Lactobacillus Plantarum,Lactobacillus Salivarius,Lactobacillus Gasseri,Lactobacillus Rhamnosus,Lactobacillus Reuteri)

Probiotikum
A probiotikumok olyan jótékony baktériumok, amelyek a bélflóra helyreállításával megerősítik az immunrendszert, és megvédik a szervezetet a káros baktériumok ellen. Kiszorítják a betegséget okozó baktériumokat, ezért nemcsak probléma esetén, de megelőzésre is érdemes évente többször kúraszerűen fogyasztani. A bélflóra egyensúlyának helyreállításával meggátolják az emésztőrendszeri fertőzéseket, helyreállítják a károsodásokat. Képesek csökkenteni a légúti fertőzéseket is, valamint az allergiás reakciók kialakulását, a tünetek súlyosságát. Probiotikumok szedését gyakran javasolják antibiotikumos kezelések után, valamint Candida-diéta kiegészítésére.

Aktív összetevők 1 kapszulában:
Lactobacillus Plantarum LP-115 4 milliárd
Lactobacillus Rhamnosus GG 3,5 milliárd
Lactobacillus Lactis LI-23 3 milliárd
Lactobacillus Salivarius 3 milliárd
Lactobacillus Gasseri LG-36 2 milliárd
Lactobacillus Rhamnosus LR-32 2 milliárd
Lactobacillus Reuteri 1E1 1 milliárd
Elemi magnézium 84mg
Ajánlott adagolás:
1 vagy 2×1 kapszula étkezés után vagy lefekvés előtt.

Magyarországon fejlesztett és gyártott termék.
Adatok
Vonalkód
5 999 860 312 130
Cikkszám
LZ-FRyGn_31-80
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
77 Ft
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!