Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena

Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena
Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena
Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena
Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena
6 399 Ft
Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena

A glutamin aminosav és a ribodiet® nukleotidok, nukleozidok, oligonukleotidok (RNNO) biológiailag aktív anyagok a szervezetben természetes módon is előfordulnak, melyek segíthetnek a sejtképződésben és a sejtek növekedésében, a sejtek regenerációjában, az immunrendszer erősítésében.
A Ribodiet® egy olyan természetes készítmény, melyet élesztősejtekből vonnak ki standardizált, szigorúan ellenőrzött és kíméletes (szerves) eljárással, oldószermentesen.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Részletek
Microbe R gut kapszula - 60db - Freyagena

A nukleotidokat évtizedek óta alkalmazzák az anyatej-helyettesítő tápszerekben a gyomor és béltraktus fejlődésének, valamint a korai immunrendszer működésének támogatására (Helembai et al., 2006; Ruihua et al., 2006).
A Ribodiet® a nukleotidok, nukleozidok, oligonukleotidok, aminosavak, B-vitaminok, ribonukleinsav-fragmensek forrása.
A nukleotidok részt vesznek számos biokémiai folyamatban. Fontos szerepet játszanak a sejtekben, például a nukleinsavak (RNS, DNS) felépítésében, az energiaszállításban (ATP, ADP, AMP), valamint kulcsszerepet töltenek be a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcsere szintézisében, és a sejten belüli jelátvitelben.
Azok az étrendek, melyek nem tartalmaznak nukleotidokat, hozzájárulhatnak az immunrendszer gyengüléséhez. Ezek a változások visszafordíthatók lehetnek nukleotid-kiegészítéssel (Gil, 2002; Navarro et al., 1996), beleértve a csökkent makrofág és természetes ölő- (NK) sejtaktivitást, késleltetett típusú túlérzékenységi válaszokat, alacsonyabb citokinszinteket és antitest-termelést, melyek mind a fertőzésekre való fokozott fogékonysághoz vezethetnek (Gil, 2002; Sanchez-Pozo és Gil, 2002).
Az emberi szervezet nem mindig képes elegendő nukleotidot újrahasznosítani, ezért étrendi kiegészítésre van szükség. Például a bélrendszeri, az immunrendszeri és az agyi sejtek (limfociták, eritrociták, csontvelősejtek; gliasejtek) nem képesek elegendő nukleotidot termelni a szükségleteik fedezéséhez.
Egyre több kutatás utal arra, hogy az étrendi nukleotidok befolyásolhatják a bél morfológiáját és működését, az immunrendszer válaszait, a bél mikrobiota összetételét (kifejezetten az e. Coli aktivitását), a máj funkcióit és az agy működését.
A RIBODIET® alkalmazási területei: immunrendszer támogatása, sporttáplálkozás, bélgát és mikrobiom egyensúlya, kognitív funkciók és koncentráció támogatása, gyulladáscsökkentés, vas és cink felszívódás támogatása

Ajánlott napi mennyiség: 1 vagy 2x1 kapszula étkezéssel

Aktív összetevők(1 kapszula):
Ribodiet® (min.40% szabad nukleotidok, 8% egyéb nukleotidok és 10% nukleozidok 250 mg
L-glutamin 500 mg

Összetevők: L-glutamin (aminosav); Ribodiet® inaktív élesztőkivonat; zselatin (kapszulahéj, kibontható)
Magyarországon fejlesztett és gyártott termék.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen és közvetlen napfénytől védve tárolandó. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Kiszerelés: 60 darab kapszula

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen és közvetlen napfénytől védve tárolandó.
Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.
Adatok
Vonalkód
5 999 860 312 284
Cikkszám
LZ-FRyGn_29-60
Tömeg
100 g/db
A vásárlás után járó pontok
64 Ft
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!