Robin Lim - Gyermekágy - Könyv

Robin Lim - Gyermekágy - Könyv
4 999 Ft
Robin Lim - Gyermekágy - Könyv

Érzékeny, gyakorlati útmutató a terhesség utáni egészséghez.
Részletek

Robin Lim - Gyermekágy - Könyv

A baba születése utáni első néhány hét és hónap csodálatos és zavaros időszak lehet. Az újdonsült (és tapasztalt) anyák gyakran figyelmen kívül hagyják saját egészségüket, miközben megpróbálják felfedezni gyermekük gondozásának legjobb módjait. Alapvető fontosságú azonban, hogy az anyák ebben a döntő időszakban ugyanolyan figyelmet fordítsanak saját egészségükre, mint a baba egészségére és boldogságára. A Gyermekágy végigvezeti az anyákat az anyák és babák szülés utáni gondozásának legjobb módszerein, beleértve a szülői gondozást, a szoptatást és az anyák szerepét, valamint ír az apák szerepéről, a táplálkozásról és a korai érzékszervi nevelésről. A természetes és egészséges gyakorlatokra összpontosítva.
„A természetes szülés nem mítosz, a legtöbb nő képes rá szerető és szakképzett szüléskísérők (bábák, orvosok, dúlák, szülésznők és odaadó családtagok) támogatásával.”

 


 

Robi Limmel való találkozásom óriási hatással volt rám. Nem csak azért, mert ismertem és tiszteltem a munkásságát, hanem azért, mert a személyében egy olyan Asszonyt ismertem meg, akinél hazaérkeztem a szívemben.
A benne lévő tudás, képesség, mindannyiunk emlékezete az emberségre, a természetes és megtartó jelenlétre.
Anyává válni óriási transzformáció, és a legszentebb feladat, mert ahogy Robin Lim is mondja, a “világ békéje, az otthon melege és a megtartó szeretet az anyaméhben kezdődik.”
Robin Lim egész életét a nők támogatására, a szülés körüli legalapvetőbb jogaik érvényesítésére szenteli, fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy a csoda minden pillanatban és minden ember születésénél megteremtődjék.
IBU Robin sorait, gondolatait minden nőnek ismernie kell. A legjobb ajándékok egyike, amit ma egymásnak adhatunk.
Ezért döntöttem úgy, hogy kerüljön a mi polcainkra, mert ez a két könyv a jelen változásainak, a jövő békéjének és a bennünk lévő erő felszínre emelésének segítője.
Hiszem, hogy a csoda bennünk nőkben kezdődik, de ehhez saját szépségünkre, teremtő erőnkre kell ébrednünk.
Köszönetemet szeretném kifejezni Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak - On the Spot -, akik fontosnak érezték, hogy Magyarország megismerje IBU Robint, és köszönet a kiadónak, akik lehetőséget adtak a könyvek megszületésének.

 


 

Robin Lim (1956) filippínó–amerikai szülésznő, bába, anya és nagymama, valamint a Yayasan Bumi Sehat nonprofit szervezet alapítója Indonéziában. Lim tagja a Bumi-Wadah Fülöp-szigeteki szervezet igazgatótanácsának is, ahol „Lola Robin” néven ismerik. Szenvedélye az emberi jogok a szülésben. Hitvallása szerint minden egyes ember a „béke egy darabkája”, ezért a szülő anyák és az újszülöttek (a Föld legkisebb polgárai) védelmével egyszerre egy csecsemő, egy anya, egy család békéjét építhetjük.

Feller Adrienne

 


 

A könyv mellé szeretettel ajánljuk alábbi csomagjainkat:

Baba ajándékcsomag
Különleges ajándékcsomag a legkisebbek számára a legkedveltebb Panarom baba termékekkel.

Gyermekágy és Anyaság csomag
Csomagunkat azért állítottuk össze, hogy segítségedre legyen a gyermekágyi időszak harmonikus megélésében.

Adatok
Cikkszám
51400010001_RL1
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!