Robin Lim - Várandósság - Könyv

Robin Lim - Várandósság - Könyv
5 499 Ft
Robin Lim - Várandósság - Könyv

Útmutató anyáknak, szülésznőknek, orvosoknak, nővéreknek és családoknak.
Részletek

Robin Lim - Várandósság - Könyv

Képzelj el egy világot, amelyben minden ember kegyelemben jár, ép szívvel, aki tud szeretni, bízni és optimálisan élni. Együtt a gyógyító születés által, meggyógyíthatjuk Földünket.

 


 

„A természetes szülés nem mítosz, a legtöbb nő képes rá szerető és szakképzett szüléskísérők (bábák, orvosok, dúlák, szülésznők és odaadó családtagok) támogatásával.”

Robi Limmel való találkozásom óriási hatással volt rám. Nem csak azért, mert ismertem és tiszteltem a munkásságát, hanem azért, mert a személyében egy olyan Asszonyt ismertem meg, akinél hazaérkeztem a szívemben.

A benne lévő tudás, képesség, mindannyiunk emlékezete az emberségre, a természetes és megtartó jelenlétre.

Anyává válni óriási transzformáció, és a legszentebb feladat, mert ahogy Robin Lim is mondja, a “világ békéje, az otthon melege és a megtartó szeretet az anyaméhben kezdődik.”

Robin Lim egész életét a nők támogatására, a szülés körüli legalapvetőbb jogaik érvényesítésére szenteli, fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy a csoda minden pillanatban és minden ember születésénél megteremtődjék.

IBU Robin sorait, gondolatait minden nőnek ismernie kell. A legjobb ajándékok egyike, amit ma egymásnak adhatunk.

Ezért döntöttem úgy, hogy kerüljön a mi polcainkra, mert ez a két könyv a jelen változásainak, a jövő békéjének és a bennünk lévő erő felszínre emelésének segítője.

Hiszem, hogy a csoda bennünk nőkben kezdődik, de ehhez saját szépségünkre, teremtő erőnkre kell ébrednünk.

Köszönetemet szeretném kifejezni Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak - On the Spot -, akik fontosnak érezték, hogy Magyarország megismerje IBU Robint, és köszönet a kiadónak, akik lehetőséget adtak a könyvek megszületésének.

Robin Lim (1956) filippínó–amerikai szülésznő, bába, anya és nagymama, valamint a Yayasan Bumi Sehat nonprofit szervezet alapítója Indonéziában. Lim tagja a Bumi-Wadah Fülöp-szigeteki szervezet igazgatótanácsának is, ahol „Lola Robin” néven ismerik. Szenvedélye az emberi jogok a szülésben. Hitvallása szerint minden egyes ember a „béke egy darabkája”, ezért a szülő anyák és az újszülöttek (a Föld legkisebb polgárai) védelmével egyszerre egy csecsemő, egy anya, egy család békéjét építhetjük.

Feller Adrienne


 

A könyv mellé szeretettel ajánljuk alábbi csomagjainkat:

 

A csomagban található négy olajkeverék végig kíséri és segíti a kismamát a vajúdás időszakától egészen a születés csodálatos pillanatáig.

Hatalmas áldás gyermeket a világra hozni, nincs érzés a világon, melyet ehhez hasonlítani lehet. A Panarom Gyöngéd szülés csomagjában található egyedülálló masszázsolajok hatékonyan lehetnek segítségedre szülés minden pillanatában, elejétől a végéig.

Minden édesanya vágya a sérülésmentes szülés, gátvédelemmel segítve. A Panarom Gátvédelem csomagjában található egyedülálló olajkeverékek hatékonyan lehetnek segítségedre a szülésre való testi-lelki ráhangolódásban. Használatukkal rugalmassá válik a gáti szakasz, optimális esélyt adva a szülés közbeni gátvédelemnek, továbbá támogatják a regenerálódást is. Mindezekhez ajándékként egy Panarom mini vászon neszesszert is adunk.

Csomagunkat azért állítottuk össze, hogy segítségedre legyen a várandósság és a szülés harmonikus megélésében.

Adatok
Cikkszám
51400010001_RL2
Tömeg
1 kg/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!