Rózsa - Rosa otto illóolaj - Bio - 1ml - Alteya Organics

Rózsa - Rosa otto illóolaj - Bio - 1ml - Alteya Organics
16 900 Ft
Rózsa - Rosa otto illóolaj Bio - 1ml - Alteya Organics

Fiatalító, relaxáló, kiegyensúlyozó.
A világon elterjedt több mint 7000 rózsa fajta közül csak néhán alkalmas arra, hogy illóolajat készítsenek belőle. Ezek egyike a bolgár rózsa, melyet közel 300 éves termesztenek és a legmagasabb olaj-tartalmú rózsafajták egyike. A rózsa illóolaja különleges bőr kiegyensúlyozó és fiatalító tulajdonságairól ismert, páratlanul kezeli a száraz, érett vagy vegyes típusú bőrt. Gyakran női illóolajként is emlegetik, felbecsülhetetlen menstruáció, menopauza és hormonális problémák esetén. A rózsa illóolaja segíthet stresszes időszakok, bánat és az álmatlanság fennálltakor. Afrodiziákumként is ismerik számos kultúrában.
100% tiszta, 100% természetes, bio minősített, vegán.
Részletek

Rózsa - Rosa otto illóolaj Bio - 1ml - Alteya Organics

Növénytani neve: Rosa damascena.
Növénycsalád: Rosaceae.
Előállítási mód: vízgőz desztilláció.
Felhasznált növényi részek: virágok/szirmok.
Illat: virágos, édes.
Szín: halvány sárga.
Állag: könnyed.
Parfüm jegy: szívjegy.
Párosítás: a legtöbb illóolajjal.
Összetevők / INCI: Rosa damascena (Rose Otto) Oil.

Használat
Wellness
A rózsa illóolaját évszázadok óta úgy ismerik, mint a szív feltöltőjét. Elűzi a melankóliát, elősegíti a harmóniát és az egyik legerősebb természetes afrodiziákum. Szinte mindegyik illóolajjal jól összeillik és segít elérni a belső, lelki egyensúlyt. Fiatalító tulajdonságainak kihasználására adjon pár cseppet a masszázsolajhoz, meleg fürdőhöz, a kedvenc krémjéhez vagy párologtassa diffúzerben.

A rózsa illóolajat gyarkan a “nők olajaként” is emlegetik, részben azért, mert parfümök alapanyaga. Másfelől viszont a női reproduktív rendszerre gyakorolt jótékony hatása miatt kapta a jelzőt. Támogatólag hat menstruáció idején, segíthet könnyíteni olyan problémákat, mint a rendszertelenség és a nagy mennyiségű veszteség. Segíthet megelőzni a szülés utáni depresszió kialakulását.

Bőrápolás
Krémek alkotóelemeként stimulálja, hidratálja és táplálja a bőr. Minden bőrtípust élénkíti, kifejezetten a száraz, érett és érzékeny bőrűek számára kiemelkedő. Segíthet csökkenteni a bőr pirosságát, gyulladását. Összehúzó tulajdonságának köszönhetően gyógyítja a sérült kapillárisokat és általánosan tonizálja a bőrt. Max 0,6% arányban higítsa.

Nem mérgező, nem okoz irritációt vagy érzékenységet..

Illóolaj terápiás hatásai Relaxáló
Illatprofil Virágos
Bőr probléma Ráncok
Minősítések Bio minősített
Származás Bulgária

Az illóolajok alkalmazását illetően kérje ki szakképzett aromaterapeuta tanácsát!

Adatok
Cikkszám
OHALEO039
Tömeg
30 g/db
A vásárlás után járó pontok
20 Ft
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!