Új jelszó kérése
Fizetési megoldás
Szavazás
Próbáltad már a panarom termékeket?
igen, és meg voltam vele elégedve
nem, de ki fogom...
igen, de nem voltam vele megelégedve
nem érdekel
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Puricom zuhanyszűrő

-5%
Raktárkészlet: 2 db
Puricom zuhanyszűrő
 • Puricom zuhanyszűrő
9 500 Ft
Akció: 8 990 Ft
A KDF szűrő eltávolítja a klórt, vasat, hidrogén-szulfidot, arzént, ólmot, higanyt, magnéziumot és krómot a vízből, valamint meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását.
A csomag tartalmaz egy szűrőbetétet!
 • A KDF-szűrő nagy tisztaságú réz/cink ötvözet. Hatásmechanizmusa az elektrokémiai oxidáció/redukció elvén működik, ahol a réz katódként, a cink anódként működik. A KDF részecskék felületén oxidáció illetve redukció megy végbe, s így például a cink és a klór reakciójából ártalmatlan cink-klorid keletkezik.

  A zuhanyszűrő két rétegből tevődik össze:
  1) A KDF szűrőből, mely egy világszinten elismert, több tanúsítványt elnyert szűrő. A KDF hatékonyan kiszűri a csapvízből a klórt és a nehézfémeket (mint arzén, ólom, higany, vas), és gátolja a baktériumok, algák és gombák szaporodását. Ezek a tényezők a bőr szárazságot és különböző bőr irritációkat okozhatnak.
  2) Aktív szénszűrőből, mely segít eltávolítani az elszíneződést okozó anyagokat (homokot, iszapot), elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat, és nem utolsó sorban megszünteti a víz kellemetlen szagát és ízét.

  Max. hőmérséklet: 80 oC
  A szűrő kapacitása: Kb. 55.000 L

  Beszerelés:
  A zuhanyszűrő felszerelése nem igényel szakembert, speciális szerszámokat, bárki egyszerűen el tudja végezni. A zuhanyszűrő csatlakoztatása a magyar szabványnak tökéletesen megfelel, tehát biztosan felszerelhető az Ön fürdőjében is! Ezt pluszban segíti a bontatlan gyári csomagban elhelyezett két darab csatlakozó idom (tömítésekkel).
  A zuhanyszűrő betétet 6 havonta célszerű cserélni.
  A készülékhez ajánlott csereszűrő: Puricom Zuhanyszűrő cserebetét

  FONTOS FIGYELMEZTETÉS: Felszerelés és/vagy szűrőcsere után az első 20-30 liter átengedett víz sötét színű lesz a benne lévő aktív szén hatására. Ez a jelenség teljesen természetes, azonban a későbbiek során nem szabad előfordulnia! (Kivétel ha víztelenítjük)

  Garancia: 1 év
 • Raktárkészlet
  2 db
  Cikkszám
  VT-289508
  Tömeg
  500 g/db
  A vásárlás után járó pontok
  10 Ft
Webáruház készítés