Fórum

Kérdezz akármit!
13
Talizmán34
Kedves Aromabolt!

Érdeklődnék, hogy elfogadnak-e egészségkártyát?

köszönettel:
Dobos Zs.
12
Aromabolt
Kedves Nagy Kinga Zsuzsanna,

A postai alapköltség: 990,- forint.
A nyilvántartási költség (ajánlott levél): +700,-
Törékeny kezelés: +490.-
érték biztosítás: +350,-

Ezek az árak előre utalás (vagy PayPal fizetés) esetén érvényesek. (Biztosítás és törékeny kezelés nem feltétlenül szükséges!)

Ditta
11
Nagy Kinga Zsuzsanna
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Egy Leó varázsolajat rendelnék.
Meg tudná adni a Brüsszelbe (Belgium) történő postázás diját?

Köszönöm!
10
Sanyi
Kedves Aromabolt!

Ha \"zöld hétfő\" -n rendelek tőletek utánvéttel az is ingyenes kiszállítással jön? (Láttam hogy a Panarom akció nál csak az utánvét a fizetős!)
9
Ladányi Andrea
Kedves Ditta!

A Mamami fórumom olvastam a fogzós olajat, de nem találtam a webáruházban, hogy megrendeljem. Segítenél, hogy hol találom?
Köszönettel Andrea
8
Aromabolt
Kedves Linda!
Az a megérkezett a rendelés állapotára vonatkozik (hogy beérkezett hozzánk a rendelés), ha már kiszállítottuk a megjelölt átvételi pontra, akkor itt Átvételre várra változik a státusza.

Ditta
7
Havasi Linda
Kedves Ditta!

Köszönöm a gyors visszajelzést.
Valóban nem kaptam még értesító e-mailt a termék átvehetőségéről, és a metrónál valóban ott volt egy bicikli bolt is, viszont a félreértés abból adódott, hogy tegnapelőtt éjszaka, amikor visszatértem a \"személyes oldalak\" fül alatt található információkhoz, a megrendelés állapota \"Megérkezett\" volt, ami mostanra már valóban \"Készletezés alatt\"-ra változott.
Mindenesetre köszönöm az információt, és várom az értesítő e-mailt.

6
Aromabolt
Kedves Linda!

A megrendelt termék rendelési állapota jelenleg készletezés alatt van (amit az oldalra bejelntkezve meg lehet nézni a megrendelések követésénél); ha átvehető a termék akkor küldünk egy értesítő emailt, amiben leírjuk, hogy pontosan mikortól és pontosan hol vehető át a termék.
A balzsam utca 1 szám alatt egy bicikli bolt található, ott lehet átvenni a kiszállított termékeket. Itt van hétvégi átvétel is, de ott csak átvenni lehet a terméket ha megkapta a státusz értesítő emailt.
További szép hétvégét!

Ditta
5
Havasi Linda
Kedves Ditta!

Megrendelésem a 4. kerületi személyes átvétellel kértem. Kérlek, adj pontosabb útbaigazítást, hol találom az átvételi pontot, mert Budapesten kívülről mentünk volna el ma érte, de (kb. 40 percen keresztül köröztünk) Balzsam utca 1. számot nem találtunk.
Úgy látszik, mégsem a személyes átvétel a legolcsóbb megoldás a termékhez való hozzájutási lehetőségek közül. :-(

Köszönöm szépen
4
Aromabolt
Kedves Nóri!

A bébelle balzsam már rendelhető, van újra.

Ditta
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás