Hírek

A Faith In Nature termékek előnyei
2015.08.15

Bio- és natúrkozmetikumok kontra szintetikus kozmetikumok
Mért használjunk magas tisztaságú természetes kozmetikumokat?


Sajnálatos módon ma, a piacon található legtöbb forgalomban lévő kozmetikai termékben találhatóak mesterséges adalékanyagok, tartósításra használt kőolajszármazékok (parabének), agresszív tisztítószerek (SLES, SLS), fényvédőanyagok, emulgálószerek, színezékek, mesterséges illatanyagok, és még sorolhatnám, sok más kérdéses összetevő.

Ezek a szintetikus, laboratóriumokban előállított összetevők főleg a bőrt, de az egész szervezetet is veszélyeztethetik. Károsnak és veszélyesnek tekinthetők, mivel hatásuk összeadódik a bőrben. Attól hogy kis százalékban vannak jelen sok forgalomban lévő készítményben, a rendszeres, éveken át tartó használatuk több problémát is okoznak idővel. Sőt, a különféle kozmetikumokban található problémás anyagok terhelése össze is adódhat. Ezek a szintetikus anyagok gyakori allergének, bőrirritálók, nem beszélve arról, hogy bőrünk pórusain keresztül bejutnak a szervezetünkbe.

Saját egészségünk érdekében legyünk igényesek, válasszunk tiszta, természetes, mesterséges anyagoktól és vegyszerektől mentes bio- és natúrkozmetikumokat bőrünk mindennapi szépségápolásához!

Ajánljuk szeretettel vásárlóink számára a 100 %-ban növényi összetételű Faith in Nature natúrkozmetikai termékcsaládunkat, melynek tagjai magas százalékban tartalmaznak bio minősítésű komponenseket. Büszkék vagyunk rá, hogy a Faith in Nature termékek többszörösen díjnyertes készítmények, és hogy ők egészen más értékeket képviselnek.

Bátran kijelenthetjük, hogy megtaláltuk az ideális, tartósítószertől és mesterséges anyagoktól MENTES, természetes haj- és bőrápolást Ön és családja számára!

Így nyilatkozik a gyártó a Faith in Nature termékek értékeiről, melyek számunkra kincset érnek:
Nem használunk genetikailag módosított összetevőket
Nem használunk vegyileg előállított színezéket és illatanyagokat
Nem használunk SLES-t, SLS-t, parabéneket (kőolaj származékokat), és alumíniumot
Csak természetes vagy bio minősítésű tartósítószereket használunk
Készítményeinkhez a beszerzett nyersanyagaink sem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, így elkerüljük, hogy bármilyen más tartósítószer akár csak nyomokban is a termékekbe kerüljön valamint, hogy a különböző tartósítószerek egymással keveredve bőrirritációkhoz vezessenek!
Környezetbarát készítmények
Termékeink csak tiszta aromaterápiás olajokat és gyógynövényeket tartalmaznak
A termékeinket nem tesztelték állatokon, továbbá nem vásárolunk olyan alapanyagokat, amelyeket állatokon teszteltek.
Fontosnak tartjuk, hogy a termékek legyenek megfizethetőek mindenki számára, aki meg szeretné vásárolni őket
A minőségben soha nem kötünk kompromisszumot!
Széles választékú termékpalettának köszönhetően Ön is megtalálhatja a haj- és bőrtípusához illő ideális készítményt!

Vissza