Fizetési megoldás
Szavazás
Próbáltad már a panarom termékeket?
igen, és meg voltam vele elégedve
nem, de ki fogom...
igen, de nem voltam vele megelégedve
nem érdekel
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate

Hírek

2017.02.19
LoveMoon anionos egészségügyi és tisztasági betétek

"Love Moon" anionos egészségügyi és tisztasági betétek

Figyelem a Lalamoon, Lovemoon, Anion betétek szállítása akadozik emiatt nem tudunk felvenni előrendelést!

Kényelem:
Összehasonlítva a hagyományos, műanyag rost alapú vagy durva gyapot felülettel, a "Love Moon" egészségügyi betétek felülete olyan gyapotból készült, amely puhább, vékonyabb és kényelmesebb.

Légáteresztő képesség:
A "Love Moon" anionos egészségügyi betét légáteresztő, de nem ereszti át a nedvességet, ebből következően a higiéniai szintje nagyban javult, összehasonlítva a hagyományos lég-és nedvesség áteresztő műanyag alappal, a "Love Moon" nem hagy teret a baktériumok elszaporodásának és a nőgyógyászati betegségek kialakulásának.

Nedvszívó képesség:
A "Love Moon" anionos egészségügyi betét kétszer annyi nedvességet képes felszívni, mint a hagyományos betétek. A betét elegendő mennyiségű, kristályszerű részecskét tartalmaz ahhoz, hogy megtartsa a felszívott nedvességet anélkül, hogy az kifolyna vagy félrefolyna.

Egészségvédelem:
A "Love Moon" anionos egészségügyi betétek anion részecskéket tartalmaznak a gyapotszövetben, amely használat közben sok negatív töltésű iont bocsát ki magából. Az anion segíthet a nőgyógyászati betegségek fő forrásainak elfojtásában. Így a baktériumok számának és ezáltal a nőgyógyászati betegségek kialakulási kockázatának csökkentése vegyi anyagok felhasználása nélkül zajlik le.

Biztonság:

  • Csomagolás:
   A "Love Moon" anionos egészségügyi betét csomagolása alufólia alkalmazásával készült. Ez az élelmiszer â013higiéniai előírásoknak felel meg. Az újrahasznosítható, könnyű tépőzár még inkább nedvességálló, penészálló, gombásodás elleni tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi anyag. A betét minden részét géppel csomagolják, futószalagon. A kézi csomagolás kizárásával elkerüljük a másodlagos szennyeződést, garantáljuk a biztonságot és az egészségügyi tisztaságot.

 

  • Töltőanyag
   Az egészségügyi betét hagyományos töltőanyaga összezúzott papírból készül, amely az újrahasznosított anyagok végterméke. A folyamat közben nagy mennyiségű marónátront, kalcium-hipokloritot, illatosító anyagot, fluoreszkáló anyagot és egyéb vegyi anyagokat dolgoznak bele a betétekbe. Ezek a vegyi anyagok felborítják a bőr savas és lúgos egyensúlyát, ami a későbbiekben a baktériumok és ázalagok elterjedéséhez vezethet. A"Love Moon" anionos egészségügyi betét ezzel szemben nedvesség-elnyelő részecskékből készült, a terméket pormentes, alaposan fertőtlenített papírba csomagolták. Teljesen megfelel a kínai higiéniai előírásoknak.

 

  • Alap ragasztó
   A hagyományos egészségügyi betétek alapját többnyire ipari ragasztóval ragasztják. A megbízható tapadás nem ellensúlyozhatja azt a tényt, hogy benzol-maradványok találhatók a betétek alsó részében. Ha kiveszik a betétet, ez a maradvány a test érzékeny területére kerülve, egészségünkben kárt okozhat és betegségekhez vezethet. A "Love Moon" anionos egészségügyi betéten található ragasztó nem mérgező, még az élelmiszer-biztonsági előírásoknak is megfelel.

 

Webáruház készítés