Hírek

LoveMoon anionos egészségügyi és tisztasági betétek
2017.02.19

"Love Moon" anionos egészségügyi és tisztasági betétek

2018.02.01. Frissítés:
A gyártó megszüntette a magyarországi fióktelepet, emiatt a Lalamoon, Lovemoon, Anion betétek szállítása akadozik.
Sajnos nem tudunk felvenni előrendelést!

Kényelem:
Összehasonlítva a hagyományos, műanyag rost alapú vagy durva gyapot felülettel, a "Love Moon" egészségügyi betétek felülete olyan gyapotból készült, amely puhább, vékonyabb és kényelmesebb.

Légáteresztő képesség:
A "Love Moon" anionos egészségügyi betét légáteresztő, de nem ereszti át a nedvességet, ebből következően a higiéniai szintje nagyban javult, összehasonlítva a hagyományos lég-és nedvesség áteresztő műanyag alappal, a "Love Moon" nem hagy teret a baktériumok elszaporodásának és a nőgyógyászati betegségek kialakulásának.

Nedvszívó képesség:
A "Love Moon" anionos egészségügyi betét kétszer annyi nedvességet képes felszívni, mint a hagyományos betétek. A betét elegendő mennyiségű, kristályszerű részecskét tartalmaz ahhoz, hogy megtartsa a felszívott nedvességet anélkül, hogy az kifolyna vagy félrefolyna.

Egészségvédelem:
A "Love Moon" anionos egészségügyi betétek anion részecskéket tartalmaznak a gyapotszövetben, amely használat közben sok negatív töltésű iont bocsát ki magából. Az anion segíthet a nőgyógyászati betegségek fő forrásainak elfojtásában. Így a baktériumok számának és ezáltal a nőgyógyászati betegségek kialakulási kockázatának csökkentése vegyi anyagok felhasználása nélkül zajlik le.

Biztonság:

  • Csomagolás:
   A "Love Moon" anionos egészségügyi betét csomagolása alufólia alkalmazásával készült. Ez az élelmiszer â013higiéniai előírásoknak felel meg. Az újrahasznosítható, könnyű tépőzár még inkább nedvességálló, penészálló, gombásodás elleni tulajdonságokkal rendelkezik, mint a többi anyag. A betét minden részét géppel csomagolják, futószalagon. A kézi csomagolás kizárásával elkerüljük a másodlagos szennyeződést, garantáljuk a biztonságot és az egészségügyi tisztaságot.

 

  • Töltőanyag
   Az egészségügyi betét hagyományos töltőanyaga összezúzott papírból készül, amely az újrahasznosított anyagok végterméke. A folyamat közben nagy mennyiségű marónátront, kalcium-hipokloritot, illatosító anyagot, fluoreszkáló anyagot és egyéb vegyi anyagokat dolgoznak bele a betétekbe. Ezek a vegyi anyagok felborítják a bőr savas és lúgos egyensúlyát, ami a későbbiekben a baktériumok és ázalagok elterjedéséhez vezethet. A"Love Moon" anionos egészségügyi betét ezzel szemben nedvesség-elnyelő részecskékből készült, a terméket pormentes, alaposan fertőtlenített papírba csomagolták. Teljesen megfelel a kínai higiéniai előírásoknak.

 

  • Alap ragasztó
   A hagyományos egészségügyi betétek alapját többnyire ipari ragasztóval ragasztják. A megbízható tapadás nem ellensúlyozhatja azt a tényt, hogy benzol-maradványok találhatók a betétek alsó részében. Ha kiveszik a betétet, ez a maradvány a test érzékeny területére kerülve, egészségünkben kárt okozhat és betegségekhez vezethet. A "Love Moon" anionos egészségügyi betéten található ragasztó nem mérgező, még az élelmiszer-biztonsági előírásoknak is megfelel.

 

Vissza